dilluns, 17 de desembre del 2012

Copa 2a jornada

RESA PER SI DE CAS
Gamboa 7 - Senglars 7



La setmana passada ens vàrem encomenar a diversos sants i santes perque les coses no ens anaven gaire bé.I ja ho deia la meva àvia ( que era una agnòstica de veritat ),Déu no deu existir,però tu resa per si de cas.Jo ,en canvi,soc ateu.Me'n va convèncer el meu pas per una escola de l'Opus Dei (unes bestieses tant grosses no podien ser veritat ). Però reconec que aquesta vegada els pregs ens han anat bé.És a dir,mig bé.Ens continuen colant els mateixos gols que abans,però hem començat a fer-ne per un tub.Serà que haurem resat massa a alguna santa i massa poc a una altra.No sé,no en sé gaire d'això,però la veritat és que ens vam concentrar i amb un joc d'atac com en els vells temps,i una tàctica defensiva com la de sempre,vam treure un digníssim resultat contra un equip que ja ens havia derrotat quan érem imbatibles.Senglars,no deixem doncs de pregar per millorar.Estem en el bon camí.

  CONVOCATÒRIA XIX,III DE COPA WERT

    Que la Lliga és aburrida ?,que no té emoció?,que els gols van més escassos que els polars a la llotja del Santiago Bernabeu? ( de res eh culers!! )
     VINE A LA COPA WERT,NO T'ABURRIRÀS
 Dimarts 18 de Desembre a les 21 H.,a l'estadi de Palau Sacosta,partit de fútbol 7 ,que enfrontarà per un cantó els Skonto de risa,i per l'altre els fantàstics,espectaculars,meravellosos,SEEEEENGLAAAAAARS.Participa-hi.No te'n arrepentiràs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada