dissabte, 8 de desembre del 2012

Copa 1a jornada

SANT MARC, SANTA CREU, SANTA BÀRBARA NO ENS DEIXEU
Senglars 1 - La Naranja Manca "Molts"



Aquest és el preg que fèien les àvies quan s'acostava la tormenta.I nosaltres tenim el núvol sobre els nostres caps.De fet es tracta d'un "cumulunimbus"negre i gros.Ja sé que aquest torneig no interessa a ningú,sempre amb noms antipàtics(del Generalisimo,del Rey) històricament ha causat més aviat indiferència.De fet,vam deixar dues de les nostres figures a la grada.Però, dic jo,voleu dir que no ens hem deixat anar una mica massa?
 Amb una davantera més perduda que les bases del PSC,una mitja absent com la mirada de l'Artur el 25 N,i una defensa que fa més aigues que el cartell electoral de CiU (i no parlo del porter perque no m'agrada personalitzar),vam fer el que en català normatiu es diu EL RIDÍCUL (així ,en majúscules).ALCORCONAZOOOOOOO!!!!!!!
 La Junta Directiva ha tret un comunicat en el qual confirma al tècnic en el seu càrrec.I no és una amenaça.De fet estem entre contractar en Lotina,que fa temps que no entrena a ningú i de fet no ens pot fer baixar enlloc, o esperar que fotin fora en Mou fent un esforç i posant els últims recursos que ens queden.
  Ara toca fer una profunda meditació i pensar què pot fer cadascú de nosaltres per millorar aquest desastre.REFLEXIONEM SENGLARS!!
   Bé compannys,que tinc hora al meu psiquiatre i faig tard.
  

     ORGULL EN LES DERROTES
     HE OBLIDAT QUÈ EN LES VICTÒRIES

         SENGLARS!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada