divendres, 7 de desembre del 2012

5a Jornada

NO HA POGUT SER
Esports Parra 6 - Senglars 2

Partit complicat el vam haver d'afrontar ahir a l'estadi de Palau.Jugàvem contra l'equip local del campionat,amb moltíssimes baixes (sobre tot a la davantera ).Però vam anar a jugar amb fe i convenciment,elèctrics,i des de bon començament es va veure: en cinc minuts,ja havíem fet dues assistències i un gol i perdíem 3 a 0.Va ser llavors quan l'assistent va anar a seure al racó de pensar i el partit es va equlibrar .No li tingueu en compte ,que està molt penedit,però si torna a fer una actuació tan estelar com aquesta li farem la vaca.
Comença la segona part amb 4 a 0 i comencem a fer gols a la porteria correcte (que de fet era la mateixa de la primera part) UN,DOS,I QUASI TRES.Els vam posar nerviosos eeehhh????.Però l'esforç es va notar i vam acabar cedint.Una pena!!!.