dissabte, 1 de novembre del 2008

2a jornada

AIXÍ SI
Senglars 2 - Lokemotiva de Moscou 1

Sembla que els Senglars s'han posat les piles. No sabem que els hi debia dir el mister després de la última derrota però ha funcionat i aquest dijous l'actitud dels Senglars ha estat una altre, aixecant un marcador advers i no perdent en cap moment la cara al partit, mostrant ganes i amb una pressió constant contra un molt bon rival.
Aviat es va veure que seria un partit difícil i que el rival no seria una pereta en dolç i al minut 10, patapam: 0-1. No passa res, seguim igual.... El posicionament dels Senglars era bo i les ocasions començaven a arribar. Ja apunt d'acabar la primera part en un increible pase en profunditat d'en Xevi en Just el rematava impecablement i feia pujar l'empat al marcador.
A la segona part lluny de baixar el rendiment, els Senglars han sortit a totes i pressionant molt a un rival cada cop més cansat i en una de les arribades a l'area en Xevi amb un xut ras i ajustat al primer pal marcava el 2 a 1. Quedaven encara uns minuts per acabar el partit però l'ordre tàctic i la sang Senglars es van mantenir, poguent agunatar el resultat fins a l'acabament del matx i aconseguint els tres primers punts de la temporada.
Cal fer esment que un factor clau per a la victòria va ser la presència del nou mister a la banqueta ja que es va notar que havia estudiat al rival marcant un dibuix tàctic que els ofegava, gestionant els canvis de manera impecable i sabent mantenir la motivació dels jugadors.

La redacció

PERE: "ESTIC MOLT CONTENT DELS MEUS NOIS"

Només d'obrir la porta de la sala de premsa els periodistes ja vam poder veure el somriure d'orella a orella a la cara d'en Pere. S'estrenava amb victòria i aixó sempre aplana el camí.
"El mèrit del triomf és dels jugadors, jo només els recordo el que són capaços de fer, quan volen són bons, molt bons". Preguntat sobre si després del partidàs d'en Xevi aquest disposaria de més minuts i sortiria en el proper equip titular, en Pere va dir que "jo he vist un bon partit de tots els jugadors no en sabria destacar cap, potser sí que en Xevi ha fet un gol però ha estat gràcies al treball de tot l'equip". Respecte a l'ordre tàctic va dir: "sí, la veritat es que havia vist uns videos del Lokemotiva i els hi vaig passar als jugadors, crec que sempre va bé conèixer el rival."
El jugador més buscat a la sortida dels vestidors era en Xevi que ens deia: "sí ja ho sé que m'he sortit, avui em trobava especialment entonat, espero repetir-ho la setmana que ve". També en Pau es rendia a la classe d'en Xevi: "és un cabronàs, quan vol és boníssim, té una esquerra d'or"