dimecres, 8 de desembre del 2010

8a jornada

LEGAL, PERÒ CUTRE
Senglars  - Trident Sense


Va anar així: el presi que és el responsable de les convocatòries, detecta que en prou feines serem sis. Aleshores decideix consultar al capi (el seu assessor i mà dreta habitual) sobre la conveniència de convocar als cadells senglars (presi i capi júnior) per a completar la convocatòria. S'arriba a la conclusió de que sí, que dos cadells de disset anys ens ajudaran a no haver de còrrer tant. Som conscients que no és legal, però tinguent en compte que no seríem ni serem el primer equip que utilitza jugadors foranis en aquesta lliga (ja fa molts anys que la ballem!) i que no parlem de portar grans cracks, sinò de donar minuts als futurs senglars, creiem que si anem amb la veritat per endavant  i que si així ho exposem als rivals, aquests seran comprensibles i preferiran jugar-se els punts al camp i contra un equip complet, que guanyar els punts als despatxos.

Doncs no. Si voleu juguem, però els tres punts cap a casa.!

És la seva decisió i tot i que no la compartim. De fet perquè els nanos ja eren allà i almenys que juguessin, que si no, juguem amb sis anem a cardar-los.
També podíem no haver dit res i veure si colava com tot els equips han fet alguna vegada (que em perdonin els que estiguin lliures de culpa), però nosaltres volem ser un equip senyor.
Hem perdut tres punts, però hem guanyat futur. Els nostres cadells n'han pres nota!!

la redacció.

1 comentari: