dijous, 25 de novembre del 2010

7a jornada

IMPARABLES
Vui Dir 2 -  Senglars 4

Partit igualat entre dos grans equips. El 0-1 de l'inici del partit no ha desconcentrat a l'equipu que ha seguit jugant el seu tiqui-taca, amb el convenciment que finalment la victòria arribaria. Així, només començar la segona part, primer Pere (1-1) i després Teixi (2-1) han posat les coses al seu lloc. El rival ha volgut remuntar el partit jugant de tu a tu al Senglars, que no han dubtat a castigar tal gosadia amb un 3-1 i tornar a controlar el partit. El 3-2 ha estat un miratge perquè ràpidament ha estat contestat amb un magistral 4-2 que ha sentenciat el matx.
Tot l'equip excel·lent. Destacats des del porter (partidàs) fins al borni d'en David (marca ja!). L'àrbitre també.
L'afició ja es pregunta, fins a on seran capaços d'arribar?