divendres, 20 de març del 2009

3a Jornada

VIATGE A DELFOS
Senglars 2 - Nou i el Xava 2

D’entrada des de la redacció demanem disculpes a l’afició pel retard en la crònica de la tecera jornada. La raó és que el nostre enviat especial, davant el pobre espectacle ofert pels senglars en el seu partit de dimarts i aconsellat per en Just, que ja havia pronosticat que una victòria no volia dir guanyar la guerra, ha viatjat fins a Delfos per consultar l’Oracle i saber si allò que els seus ulls havien presenciat significava algún mal presagi i si finalment els Senglars acabarien guanyant aquesta guerra.
Avui per fí hem pogut posar-nos en contacte amb ell (no sense dificultats, degut a l’accidentada geografia de la zona), i ens ha fet saber que finalment, i després d’un llarg i perillós viatge ha pogut consultar l’Oracle. Que aquest l’hi ha assegurat que l’empat havian estat només un avís dels Deus, per recordar als Senglars que les grans gestes i epopèies només estàn reservades als Deus i als seus enviats a la terra, i que els Senglars no n’eren pas de representants divins. Malgrat això, l’Oracle assegura que els Deus permeteràn que els Senglars acabin guanyant aquesta llarga guerra però que a canvi exigiràn com a mostra d’humilitat i submissió que el proper penalti el llenci l’alfons. L’Oracle també ha enviat un missatge al capità perquè no es preocupi pel seu greu error en el segon gol dels rivals, que els Deus davant l’excel.lència del seu joc, han volgut que la resta dels senglars vegin que també és humà, i que aquest segueix liderant amb fermesa l’equip cap a la victòria final.
Mentre el nostre enviat ens donava la puntació del tiquis miquis la comunicació s’ha tallat i ens ha estat impossible de tornar a restablir-hi el contacte. Per tant aquesta jornada no hi ha puntuació. Esperem que estigui bé i que torni aviat que la factura va pujant.
Aupa Senglars!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada