dijous, 26 de febrer del 2009

1a Jornada (segona divisió)

HAT-TRICK A PARES
Senglars 6 – El Cercle futbol Troupe 1

Comença la lliga preferent i l’objectiu del Senglars no és cap altre que quedar primers. Tot el que no sigui acabar al capdavant de la classificació seria un fracàs.
Ahir es va jugar el primer matx i l’objectiu ja és més a prop. Victòria clara per 6 a 1 amb dos hat-trick, un d’en Just i un d’en Teixi.
El partit va començar amb algunes ocasions clares pels Senglars i controlant bé als rivals. Un cop entrat el primer gol ben aviat en van seguir un parell més, fruit de la inspiració d’en Teixi. Davant la falta de contundència del capità ,encara afectat psicològicament pel dissabte negre (tot i que al llarg del partit ho va esmenar amb escreix), un davanter rival es va poder colar a l’àrea i fer pujar el 3 a 1 al marcador. Això va donar ales als contraris que durant una estona van apretar de valent, però l’equip va saber aguantar l’embranzida i tornar a ampliar el marcador amb un bon gol d’en Just, fet que ara sí, va enfonsar definitivament als rivals. D’aquí al final un parell de més de gols i poca cosa més. Ben fet Senglars!

La redacció.


El tiquis miquis del blog

Alfons (8)

Jordi (8)

Pau (8)

Lluís (8)

Teixi (9)

David (8)

Pere (8)

Just (9)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada