dimecres, 14 de gener del 2009

8a jornada

UN PASSEIG
Senglars 9 - El Cercle Futbol-Troupe 3

El matx no va començar gairebé i molt aviat els Senglars es van trobar amb un gol en contra. Això va servir però perquè l’equip es posés les piles i comencés a capgirar el resultat fins ampliar-lo a un 6 a 1. L’amplitud del resultat va portar inevitablement a la relaxació i l’equip rival es va acostar fins a 6 a 3. Llavors va ser quan el capità (a la fi va marcar després d’un punterasso ajustat a l’arrel esquerra del pal), que substituia al mister (afectat per una poliotraumapollamatitis) a la banqueta, va fotre quatre crits i va imposar l’ordre a l’equip. Resultat? doncs 3 golets més (9 a 3) i cap a casa.

Com que no hi estem acostumats a aquestes golejades, l’enviat especial es va veure desbordat per l’acumulació de gols i ocasions. És per aixó que en arribar a la redacció i al ser preguntat pels golejadors només recorda: “sé que en Teixi va fer un hat-trick perquè en acabar el partit m’ho va remarcar, recordo que en Just també va marcar uns quans gols, a banda de donar cinc assitències de gol (també m'ho va remarcar), també van marcar en David i en Pere em sembla. Recordo un retall espectacular d’en Maso sobre la sortida del porter i que va sortir fregant el travesser. El que sí tinc clar és que el capità va marcar un golàs.”

la redacció



el Capità es confessa: “apuntava a l’escaire dret”
A la zona de premsa el Capità es va sincerà. Preguntat sobre la jugada del gol ens deia “la meitat del gol és mèrit d’en Just que m’ha deixat una pilota inmillorable i llavors he pensat, etzibali un punterasso”. Preguntat sobre l’art de com col·locar un punterasso, ens deia: “la veritat és que jo apuntava a l’escaire dret (recordem que la pilota va entrar ajustada a l’arrel esquerra del pal). Aquesta és la gràcia del punterasso, tú li fots pepino, i a veure on va a parar".


el tiquis miquis del blog

Alfons (7) -espectador-
no va tenir gaire feina. En els gols no hi va poder fer-hi res.

Maso (8) -mòbil-
va fer algunes pujades de mèrit. Va poder marcar en un retall espectacular al porter.

Jordi (7) -posicionat-
bé, en la seva línea. Tapa l'eix central i dóna sortida a l'equip.

Pau (8) -golejador-
va marcar d'un punterasso com déu mana.

Tolo (7) -correcte-
complidor a la banda. Tot lluita.

Teixi (9) -sortit-
lluita incansable i hat-trick, algú dona més?

Just (9) -més sortit-
jo en dono més, hat-trick i 5 pases de gol.

David (7) -punxó-
ho prova i ho prova i ho prova.... i marca.

Pere (7) -variat-
començà de lateral i després passà a la davantera. L'equip va millorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada