dimecres, 22 d’octubre del 2008

COMENÇA LA LLIGA

Finalment i després de molts debats, moltes discusions i gràcies a la mediació de la FIFA s'ha arribat a un acord entre la direcció de la LFP i els seus clubs perquè comenci d'una punyetera vegada la desena edició de la lliga.

Aquest any, tot i la crisis, els Senglars hem llençat la casa per la finestra i ens hem gastat tot el pressupost en dos autèntics cracks: en David (internacional pel Congo) i en Teixi (màxim golejador del Buthan). A més no ens oblidem d'en Just, un nano de la cantera que ha esmicolat tots els registres en les categories inferiors i en Marc que ja porta un parell de temporades sortint-se i és un valor segur.

La resta?... doncs la vella guardia dels Senglars: l'Alfons (si convé la treu amb la cigala), en Maso (toqueu, toqueu), es Tolo (tot d'una!), en Jordi (una gerra de mig), en Manel (cuidado! que és de Sant Hilari), en Pau (a on jugo?), en Xavi (si! si!) i en Pere (pantalons abaix).

1 comentari:

  1. Buthanès (que no puta nès)

    Si, jo esperar responder con goles para el equipo i la aficion i ayudar al equipa a ganar partidas. Estar mucho contenta de estar en esta equipo dels Senglars, i contenta por su confiansa en mi.

    Tamben quero aprender català i menorquin para integrar temprana con mis compañeras.

    ResponElimina